Nagy zöld tojás nagy + akác asztal nagy + alap

1.297.600 Ft

Méretek:
Nagy 150x60x80 cm

Kategória:

Leírás

A természet a maga útját járja. Csak nézd meg az akác asztalt. Ez a kézzel készített asztal tömör akác deszkákból áll, és természetesen kialakult szemcsékkel és egyedi színárnyalatokkal rendelkezik. Ezért minden asztal más. Az Acacia Table a Big Green Egg-et egy komplett kültéri konyhává alakítja, amelyben elegendő hely van szerszámai és edényei számára.

Megjegyzés: Ezt a táblázatot teljes egészében szállítjuk. Vannak különleges körülmények a szállítás során (fel/le lépcsők, nehéz sarkok vagy küszöbök a kertben stb.)? Ezt kérjük a rendelési megjegyzésben feltüntetni. Köszönöm.

Mindenki jól érzi magát az akácasztal körül meleg megjelenésének köszönhetően. Mivel az akácfa messze a legtartósabb és legkeményebb fafajta, tökéletes ház a Big Green Egg Large vagy XLarge számára. És át akarod költöztetni a konyhaszigetedet? A 4 masszív kerékkel az Acacia asztalt, beleértve a Big Green Egg-et is, arra a szép helyre mozgathatja a napon. Helyezze az EGG-et az asztali fészekbe a szükséges levegőkeringés érdekében.

Méretek:
Nagy 150x60x80 cm

További információk

Márka